Akgün Otel / İSTANBUL

Akgün Otel
Akgün Otel Akgün Otel Akgün Otel Akgün Otel Akgün Otel Akgün Otel Akgün Otel Akgün Otel Akgün Otel Akgün Otel Akgün Otel

HAKKINDA

Akgün İstanbul Hotel, etrafı surlarla çevrili eski İstanbul’un merkezinde; tarihi Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Kariye Müzesi, efsanevi Kapalı Çarşı ile diğer görkemli camii, anıt ve müzelere 2-3 km,  Taksim meydanına 5 km, Atatürk Havalimanı’na 10 km uzaklıktadır. Metro durağına ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde (30 metre) bulunmaktadır. Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi (CNR) ve Forum İstanbul Alışveriş merkezine Otelimizin önünden geçen hafif metro hattı ile ulaşabilirsiniz.

Akgün İstanbul Hotel, 72 standart oda, jaluzili banyoya sahip 191 Deluxe oda ( 6 Bağlantılı oda), 2 deluxe engelli odası, 10 Junior suite ve 1 Kral dairesi ile toplam 276 oda 550 yataktan oluşan kapasitesiyle hizmet vermektedir.

Akgün İstanbul Hotel, restoranları, barları, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı(buhar banyosu), gym, spa masaj merkezi, 7/24 hizmetinizde olan oda servisi, business center, fax, printer, kapalı-açık otoparkı, vale servisi, bebek bakım hizmeti, açık havuz, bay-bayan kuaförü, fotoğraf stüdyosu ve drugstore alışveriş merkeziyle hizmetinizdedir.

FİN - Türk Hamamı / Sauna / GYM

Stresli bir günün sonrasında Spa merkezimizde bulunan geleneksel Türk Hamamı, Sauna, Fin hamamıyla(buhar banyosu), Gym ve bütün uluslararası masaj çeşitleriyle kendinizi rahat,dinamik ve enerjik hissedebilirsiniz.

SPA / Masaj

ANTİ STRES MASAJI: Yavas ve ritmik yapilan bir masaj tipidir. Kaslari gevsetici rahatlatici etkisi vardir. Yumusak hareketlerle tepeden tirnaga kadar yapilan masaj sayesinde vücuttaki kas ve dokularin gevsemesi saglaniyor.Anti-stres masaji yüz, bas, boyun, sirt ve ayak tabanini kapsiyor, gerilimi etkin olarak gideriyor.

KLASIK MASAJ: Uzmanlar; vücuda kismen (lokal) veya tamamen uygulanan klasik masaj ile dolasim hizini arttirarak dokulari-hücreleri canlandirir, dolasimi düzenler, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Önemli olan masaj yaptiran kisinin günün yorgunluklarindan ve stresinden kurtulmasina yardimci olmak; rahat ve keyifli bir ortamda kendini zinde ve dinlenmis hissetmesini saglayabilmektir.Genellikle vücudun güne zinde baslamasina ya da yasamin gündelik yorgunluk ve sikintilarindan kurtulmak amaci ile yapilan genel dinlenme ve gevseme yöntemi olarak kullanilan masaj türüdür. Önemli olan masaj yaptiran kisinin rahat ve keyifli bir ortamda kendini zinde ve dinlenmis hissetmesinin saglanabilmesidir. Genellikle masaj yagi ile yapilir ancak istege bagli olarak bazi durumlarda kayganlastirici malzeme kullanmadan da klasik masaj uygulamak mümkündür.

MEDIKAL MASAJ: Gerginligi azaltir, var olan agri ve sizilari dindirir, rahatlama ve dinginlik saglar. Çogumuz ara sira sirt agrisi çeker, bilgisayar önünde veya masada kamburlasir, kapasitemizi asan agir yükler tasir, biçimsiz pozisyonlarda oturur veya yatariz. Bunlarin hepsi de zamanla kaslarin gerilmesine ve dügümlenmesine yol açar. Medikal masaj söz konusu bu kaslari gevseterek onlarin neden oldugu aci ve agrilari hafifletir; omurgadan baslayarak tüm vücuda dagilan sinirleri dogrudan etkileyerek sinir sistemini rahatlatir

MURK MURK: Yalnizca merkezimize özgü aromatik masaj yaglarinin kullanildigi bu masajimizda ayni anda iki ayri terapist tarafinda uygulanan senkronize bir masaj türüdür, buradaki amaç iki farkli enerji noktasini tek bir vücutta senkronize ederek vücuda ekstra bir zindelik kazandirmaktir.

SHIATSU MASAJ: Vücudun önemli noktalarina parmak basinci uygulanarak yapilan bu masajda asil amaç vücudu rehabilite etmektir.Nokta masaj olarak da bilinen shiatsu masaji merkezimizde uzman Çinli ve Taylandli uzman terapistler tarafindan uygulanmaktadir.

SULTAN MASAJI: Hamamda yapilan terapi masaji bir çesit Termal Derin Doku Masajidir. Derin dokularda meydana gelen yapisikliklar, sertlikler ve eklem kisitliligi ve hareketsizligi hedef alinarak köpük ve sabun ile derinlemesine etkili olabilen teknikler ile masaj yapilir.

THAI MASAJI: Tayland'da 2.500 yildan bu yana yapilan ve Tayland'in geleneksel sifa sanatlarindan bir tanesi olan Thai masajinin temel yapisini Hint Yoga ve Çin'in geleneksel tibbi olusturmaktadir. Thai masaji, Uzakdogu felsefesi ve bilgisi isiginda, tamamiyla dogal ve insan sagligini hem zihinsel hem de bedensel yönden iyilestirmeyi amaç edinen bir uygulamadir. Teknik olarak; vücuttaki enerji akis dengesini saglamak için enerji kanallari üzerinde bulunan noktalara pres ve eklem esnekligi ve hareketliligini saglamak için pasif yoga hareketlerini kapsamaktadir. Thai masaji kiyafetli bedene ve yer minderi üzerinde yapilir.

AROMATERAPI: Bitki özlerinden elde edilmims karisimlardan hazirlanan masaj yaglarini kullanilarak uygulanan bir masaj yöntemidir. Bu masajda dikkat edilen, temponun düsük ve hareketlerin siddetinin hafif olmasidir. Rahatlatici, gevsetici ve dinlendirici bir özellige sahip bir masajdir. Bu masajda olusan etki hem yapilan temas hem de uygulanan yagin kimyasal özelligi ile olmaktadir. Farki amaçlar için elde edilmis yaglar masaj yaglari ile belli oranlarda karistirilarak uygulanmaktadir.

HAVUZ

Açık yüzme havuzumuzu keşfedin ve eğlenin.
Konaklamanız boyunca otelimizin açık yüzme havuzunda zevkli ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Müşteri Görüşleri | Yeni Görüş Eklemek İçin Tıklayın !

Müşterilerimizin organizasyonumuzla ilgili görüşleri...

Geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun tüm dostlarıma selamlarımı iletirim Allah sizden razı olsun hayırlı çalışmalar ALLAH sizi utandırmasın.
salih ipek, Yaş: 70, İstanbul
Bayramınız mübarek olsun ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN
cemil ipek, Yaş: 47, Çanakkale
Kurban bayramınızıtebrik eder hayırlıçalışmalar dilerim. Herkese selamlar
KADİR TAŞCI, Yaş: 65, İstanbul
Alim turizmle eniştem ve teyzem haca gittiler çok memnun olduklarını sölediler bende onların adına size veçalışanlarınızateşekkür etmek istedim allah sizden razıolsun..
Ramazan gündoğduu, Yaş: 78, İstanbul
Alim turizme çok teşekkür ederim sizlerin vesilesiyle hacı oldum çokmutluyum verdiiniz hizmetten vegüleryüzünüzden dolayı ALLAH razı olsun herkese selamlar.
HACI ALİ, Yaş: 63, Adana
Merhaba alim turizm öncelikle size şimdiden teşekkür ederim. Hac ibadetimi sizinle gerçekleştireceğim içiin çok mutlu ve huzurluyum ilgi ve alakanıza çok teşekkürler tüm çalışanlarınıza selamlar
Osman dereli, Yaş: 76, İstanbul
Merhaba verdiniz hizmet çok güzel çok hoşumuza gitti böle da-vamm..
ALİ SUNGUR, Yaş: 112, İstanbul
Merhaba Alim turizm size bir sorum olacak yanıtlarsanız ve bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim, Alim Turzm ile Hac'a gitmek istesek bizi hacca götürebiliyomsunuz yoksa sadece diyanetlemi gidebilirz. Bilgilendirirseniz çok sevinriim 0532 XXX XX XX
AYŞE CAN YILMAZ, Yaş: 107, Çanakkale
Değerli alim turizm çalışanları, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim umreye giderken biraz korkularım vardı başımıza ne işler gelecek diye, ama korktuğum başıma gelmedi çok şkür ALLAH sizlerden razı olsun bir sonraki umreyi sabırsızlıkla bekliyorum.
SABRİ DURMUŞ, Yaş: 68, Adana

Hac

Hac ve Umre Organizasyonu

Hac ve Umre Organizasyonu


DEVAMI

Umre

Umre Organizasyonu

Umre Organizasyonu

Umre, lügatten; ziyaret manasındadır. Şer'an ; ihramlı olarak Beytullah'ı ziyaret etmek ve Safa ile Merve arasında sa'y yapmaktır. Umre bel
DEVAMI

Yurt İçi Turlarımız

KAPADOKYA TURU

KAPADOKYA TURU

Sevdikleriniz ile beraber unutamayacağınız bir kültür gezisi ve tatili yapmak isterseniz, bize ulaşınız özel gruplarınız için çeşitli ge
DEVAMI

Yurt Dışı Turlarımız

LÜBNAN TURU

LÜBNAN TURU

Unutamayacağınız bir tur olacak, Lübanın Başkenti beyrutta unutulmaz günler tüm güzelliği ve Alim Turizm farkıyla karşınızda.
DEVAMI